replica-horloges-rolex-daytona

Les Artisans De Genève X Kravitz Ontwerp LK 01 Customized Rolex Daytona Replica Horloges ontworpen door Lenny Kravitz

In een van onze blog exclusieve, presenteren we u de nieuwe Kravitz Ontwerp X Les Artisans de Genève LK 01 horloge, een reimagined en gewijzigd Rolex Daytona Replica Horloges Ref. 116.523, aka de two-tone goud en staal Daytona. Zoals u waarschijnlijk kunt verzamelen uit de naam, het is ontworpen door niemand minder dan muzikant en horloge collector Lenny Kravitz. Ja, dit is een gewijzigde Rolex met een beroemdheid vereniging, en het is ook een die ziet er erg cool voor mij.

replica horloges rolex daytona

replica horloges rolex daytona

Voor degenen die nog niet vertrouwd zijn met wat Les Artisans de Genève te doen, nemen ze meestal een ouder of vintage horloge (meestal Rolex, en u kunt onze dekking van hun eerste release, een modern eerbetoon aan de Replica Horloges Rolex Daytona 6263 hier te zien) en sleutelen rond met materialen, kleuren, beweging en andere aspecten van het stuk met wisselende invloed op de inherente identiteit van het origineel. Hier is een DLC gecoate herinterpretatie van de Daytona met een militaire manchet lederen band in plaats van de klassieke Rolex Oyster armband die wordt geleverd in een lederen tas ontworpen om een roadie geval herinneren. Wat had je verwacht van een horloge ontworpen door het pictogram muziek gezien als de belichaming van badass cool?

Lenny Kravitz is inmiddels een bekende horloge collector enige tijd geweest, en hoewel de meeste van ons kennen hem van zijn muziek (en, meer recentelijk, waarnemend carrière) dat hij heeft gewerkt zijn eigen ontwerpbureau – Kravitz Design – al meer dan 13 jaar nu. Meestal meer gericht op het interieur, is dit eerste uitstapje Kravitz in horloges en Les Artisans de Genève wijst erop dat dit proces was een echte ontwerp samenwerking met een actieve hand op elk aspect van het proces.

Dit reimagined Rolex Daytona Replica Horloges referentie 116523 is de vorige generatie Rolex Daytona die voor het eerst verscheen in 2000. De 40mm-brede horloge draait op de Replica Horloges Rolex kaliber 4130 beweging die een 72-uur gangreserve krijgt. Dit blijft onveranderd in de Les Artisans De Genève X Kravitz Ontwerp LK 01 Rolex Daytona horloge, maar nu laten we krijgen in wat er precies veranderd van het oorspronkelijke model.

De wijzigingen die Kravitz en Les Artisans de Genève hebben gemaakt zijn onder andere een zwarte DLC behandeling over de zaak, evenals een nieuwe handgemaakte bakelieten gouden ring. Op de zwarte wijzerplaat, zult u merken de “KRAVITZ DESIGN,” toe te voegen aan de reeds ruime tekst evenals de rode secondewijzer overeen met de “DAYTONA” tekstkleur. Nu, terwijl de beweging is nog steeds de Replica Horloges Rolex Calibre 4130, het is volledig verduisterd en zichtbaar gemaakt door middel van een tentoonstelling zaak terug. Om de zwarte accent, zie je de 22-karaats goud rotor en de tekst op zowel de beweging en de zaak terug. Ik denk dat het ziet er gewoon erg, erg cool, en ik weet zeker dat de handen op de beelden meer over de uitvoering te onthullen.

Geef een reactie