replica-rolex-cellini-time

Rolex Cellini Time horloge voor 2016 met ‘Clean Dial’ Hands-On

Op Baselworld 2016, Rolex introduceerde een paar nieuwe stijlen van de onlangs opnieuw gelanceerd Replica Rolex Cellini jurk horloge collectie die we terug debuteerde in 2014 na haar vrijlating. Mijn favoriet nieuw-voor-2016 Rolex Cellini is een nieuwe stijl draaiknop voor de tijd-only “Cellini Time” model zoals hier te zien in de referentie 50.505 die beschikbaar is in een 18 karaat wit goud of 18k Everose gouden kast is.
Om uw geheugen opfrissen, de moderne Rolex Cellini collectie bestaat uit drie basismodellen. Dit zijn de Cellini Tijd, Cellini datum en Cellini Dual Time. De Cellini Dual Time (hands-on hier) is de meest gecompliceerde van de modellen en is de enige dual-time Replica horloge van Rolex dat beide tijdzones in 12-uurs formaat aangeeft (versus hun GMT waakt dat de tweede tijdzone in 24 geven -uurs-formaat). De Replica Rolex Cellini Date (hands-on hier) is vrij eenvoudig en, zoals de naam al aangeeft, biedt een datum wijzerplaat versus een datumvenster, zoals het geval is bij andere Rolex modellen.

replica rolex cellini time

replica rolex cellini time

Bovendien is de Rolex Cellini onderscheidt zich omdat het niet een Oyster geval beschikken, net als de meeste andere Replica Rolex horloges. De zaak is vergelijkbaar met een Oyster, maar een beetje dunner en is ontworpen meer voor elegantie versus pure weerstand tegen de elementen. De zaak Cellini is 39mm breed en waterdicht tot 50 meter (ten opzichte van de 100 meter van de meeste Oyster gevallen – die niet duikhorloges). Het is slim op de pols, en het licht ribbellaag op de wijzerplaat doet denken aan zowel historische Replica Rolex uurwerken, evenals de immer populaire meer vet geribbelde bezels op Replica horloges zoals Rolex Datejust.

Ik had betrekking op de oorspronkelijke Replica Rolex Cellini Time horloge collectie hier in 2014. Het aanbieden van de tijd alleen met een paar minuten, uren en seconden de hand, de Rolex Cellini Tijd is, naar mijn mening, de meest elegante van “The Crown’s” dress horloge collectie. Sommige mensen houden van complexiteit in hun formele uurwerken, maar ik niet. Ik geef de voorkeur om dingen eenvoudig en uiterst elegant te houden. De originele Rolex Cellini Time horloges had een interessant wijzerplaat ontwerp met een reeks elementen. Een combinatie van Romeinse cijfers en toegepaste baton-style uur markers werden in feite in tweeën gedeeld met een middelste minuut marker ring. Nieuwsgierig op het eerste, het ontwerp was een heel slimme manier om een simpele draaiknop niet zo eenvoudig lijken.

Slechts een jaar na het debuut van de nieuwe Cellini collectie, Rolex te stellen over het produceren van nieuwe versies. In 2015 debuteerde ze de Rolex Cellini Time horloge met een diamant bezel (hands-on hier), en alle drie van de Cellini modellen ontvangen nieuwe cosmetische versies in 2016. Wat was nieuw voor dit jaar? Nou, ontving de Rolex Cellini Date 50519 een mooie blauwe wijzerplaat op de 18k wit goud versie, en de Cellini Dual Time 50525 had een “bruine guilloche” dial optie voor de 18k Everose goud model. De Replica Rolex Cellini Time 50505 kreeg de meeste simpele draaiknop tot op heden in zowel een 18k Everose goud evenals 18k wit gouden kast.