rolex-daytona-gold-green

Rolex Replica Horloges Cosmograph Daytona Green Dial 18k Yellow Gold Bekijk Hands-On

Er is geen twijfel dat de Replica Rolex Cosmograph Daytona is een eerbiedwaardige instelling van moderne luxe Replica horloges, ook al is de collectie al sinds de jaren 1960 is geweest. Sinds haar geboorte, heeft de Rolex Daytona horloge een scala aan versies en evoluties gezien, maar voor het grootste deel, is het beschouwd als een van de belangrijkste chronograaf sport horloges van alle tijden. Dit jaar op Baselworld 2016, Replica Rolex opnieuw introduceerde een aantal nieuwe versies van de Replica Rolex Cosmograph Daytona waaronder deze knappe uitziende verwijzing 116508-0013 (116.508 YG) 18k geel goud versie op een bijpassende armband en met een mooie, diepe groen metallic wijzerplaat. Dit is een nieuwe aanvulling op de 116.508 Daytona collectie (geel goud modellen), en ik wil toevoegen dat, ironisch genoeg, de groene kleur dial ziet er beter uit in persoon dan de iets al te heldere beelden Replica Rolex heeft op hun eigen website.

rolex daytona gold green

rolex daytona gold green

De Replica Rolex Cosmograph Daytona is een unieke succesverhaal van polshorloge families voor het feit dat zo veel populariteit, zelfs onder een groot aantal uitvoeringen, bewegingen en stijlen die werden geproduceerd door de jaren heen. “Daytona” is een zeer winstgevend naam Replica Rolex horloges als het gaat om zowel nieuwe als vintage modellen. Een markt fiasco toen het oorspronkelijk werd vrijgegeven, de zogenaamde “Paul Newman” Daytona collectie verdient boven dollar door te eisen verzamelaars tegen prijzen bijna volkomen in de war voor wat de meeste liefhebbers zou overwegen om de som van de delen en prestige zijn.

In de jaren 1990, staal Replica Rolex Daytona horloges waren al de woede – die Rolex verluidt geproduceerd in ‘onvoldoende’ gegeven marktvraag hoeveelheden. Het resultaat was zowel een wachtlijst evenals mark-ups voor nieuwe stalen Replica Rolex Daytona modellen. Replica Rolex erin geslaagd om het opnieuw te doen dit jaar in 2016, in een tijd waarin uurwerk verzamelaars rij om nieuwe horloges in de detailhandel prijzen te kopen zijn waarschijnlijk op een all-time low.

Hoewel het merk is niet verlegen over het vrijgeven van nieuwe Replica Rolex Daytona modellen, de meeste van de nieuwe in de afgelopen jaren hebben edele metalen of sieraden versies geweest. Bijvoorbeeld, in 2014, Replica Rolex vrijgegeven van de opmerkelijke verwijzing 116.506 platina Replica Rolex Cosmograph Daytona met een blauwe wijzerplaat en bruine keramische bezel. De meeste mensen commentaar op de chique platina bouw versus het feit dat het de eerste Replica Rolex Daytona model met een bruine keramische bezel. Replica Rolex voor het eerst geïntroduceerd een keramische bezel op een Daytona model een of twee jaar eerder – een 18 Everose gouden model op een band.