iwc-replica-review-portuguese-yacht-club

IWC Replica Horloges Foto – Portuguese Yacht Club

Het is al zo’n lange tijd sinds de laatste keer dat ik een IWC replica horloges hier beoordeeld op mijn blog. Net als een half jaar of zo, als ik me niet vergis. Wat kan ik zeggen, de mensen bij IWC echt nodig om de laatste tijd te komen met iets nieuws en spannend, want van wat ik heb gezien, mensen zijn niet zo geïnteresseerd in deze horloges. Hopelijk zal deze IWC replica beoordeling van gedachten veranderen, zal er een paar foto’s. Ik hoop dat jullie net als dit formaat net zo veel als ik dat doe, ik denk dat iedereen die geïnteresseerd is in een bepaald horloge krijgt een veel, veel beter idee over het replica horloges nederland dan alleen maar kijken naar een aantal foto’s.

IWC Replica Horloges – Portuguese Yacht Club Chronograph – General Outlook

Op een gegeven moment werd de International Company bekend om hun piloot en duikhorloges, maar één ding was soort gelaten – de nautische aspect. Dat is waar de Portugezen collectie kwam, het invullen van het gat in een geweldige manier. Aangezien het bedrijf geëvolueerd naar het idee van luxe, dus deden hun uurwerken en de mensen die het dragen van hen werd meer en meer terughoudend zijn om hun polshorloge om zelfs de kleinste scheutje water of de mogelijkheid van het steeds alle bekrast up bloot.

IWC Replica Horloges

IWC Replica Horloges

Deze IWC replica (de Portuguese Yacht Club Chronograph) is een sportievere versie van de IWC Portuguese replica, wat uiteindelijk een zeer elegant uurwerk.

De Yacht Club is misschien niet de meest elegante replica horloges rolex die er zijn, maar het ziet er zeker mooi en fris, met een zeer casual, sportief gevoel. Ik ging voor de alle zwarte model, ik denk dat dit voegt een beetje mysterie aan.

De zwarte wijzerplaat is mooi gekloond, samen met al zijn elementen en ik hou van de rode hand en markeringen die uit een echt cool contrast met de hele look te geven.

Echt mooi gepolijst roestvrij stalen kast, pushers en kroon en een comfortabele zwarte rubberen band toe te voegen aan de hele nautische idee. Ik ben niet de grootste fan van rubberen armbanden, maar ik moet toegeven dat ze misschien wel de meest comfortabele die er zijn.

IWC replica horloges zijaanzicht

IWC replica horloges zijaanzicht

Verhoudingen zijn goed, het gewicht zo goed, dus ik zou zeker noemen dit één van de A1 replica horloges kopen IWC in mijn collecties. Een ding toch, het oorspronkelijke model wordt geleverd met een saffier kristal doorzichtige achterkant van de behuizing, maar we dat zal krijgen in een minuut.

Kortom, dit is een grote nep IWC horloge, schoon uit, mooi gekloond en ziet er legit, geen zorgen.