replica-horloges

Audemars Piguet Replica beoordeling: Royal Oak Vs Royal Oak Offshore

Dit Audemars Piguet replica horloges beoordeling is klaar om te worden geschreven voor geruime tijd, dus ik ben blij dat ik heb eindelijk wat vrije tijd om het onderwerp aan te pakken. Bedankt Theo, door de manier, voor het aanvragen van deze vergelijking tussen de Royal Oak en de Royal Oak Offshore. Deze zijn niet alleen twee van de meest iconische Audemars Piguet replica ontwerpen, maar een aantal van de meest invloedrijke en gewaardeerde modellen in uurwerken als geheel.

replica horloges Audemars Piguet

replica horloges Audemars Piguet

We gaan een kijkje nemen op twee horloges in deze Audemars Piguet replica beoordeling te nemen – de klassieke Royal Oak Jumbo en de moderne Royal Oak Offshore. Er is ook de Royal Oak Offshore duiker die ergens tussen deze twee, maar dat is een verhaal voor een toekomstige functie.

Zoals u heel goed weet, zijn dit niet de enige replica horloges van AP, is er de Jules Audemars bijvoorbeeld, maar nu echt, hoeveel van jullie hebben zo’n replica? Of, hoeveel van jullie zou u kiezen voor een Jules Audemars Extra Thin over een Royal Oak als je een of andere manier werden gedwongen om slechts één horloge? U kunt zelfs google voor iets als hoe je ter plaatse een nep-Audemars Piguet kijken en ik wed dat geen van de resultaten zal zich richten op iets anders dan de RO / ROO.

Ook zal ik proberen om meer te krijgen in te veel technische details richten zich op de manier waarop deze baby’s kijken en voelen in plaats van. Immers, zij zijn replica horloges, dus verwacht geen van hen om het keurmerk Genève of wie weet wat andere chique onderscheid hebben verdiend. Ze doen hun werk goed en dat is genoeg voor mij. Goed dan, laten we naar het en zien wat zijn de belangrijkste verschillen tussen de drie en hopelijk, zul je een gemakkelijkere tijd om erachter te komen welke te kiezen voor jezelf.

Audemars Piguet Replica Recensie – The Classic Royal Oak

Tot mijn eigen schande, moet ik toegeven dat ik niet te veel aandacht gaf aan AP op mijn blog. Ik heb deze lederen band versie die ik kan je niet precies zeggen waarom, maar ik heb liever dit aan de klassieke Royal Oak armband en een goedkoop Audemars Piguet Royal Oak Skeleton replica dat is een van de meest interessante replica horloges in mijn collectie en zo leuk beoordelen.

Audemars Piguet replica van de klassieke royal oak

Audemars Piguet replica van de klassieke royal oak

Van de twee, is verreweg de meest elegante en meest veelzijdige. Het werd echter oorspronkelijk gemaakt als een sport luxe terug in de vroege jaren ’70 te kijken. Het is een relatief dunne behuizing maakt het een perfecte pasvorm, zelfs voor formele slijtage, en het is verkrijgbaar in edelmetalen ook. Het beste deel over deze Audemars Piguet replica is een minimalistisch ontwerp, dat maakt het erg moeilijk om te roepen.

De kwaliteit van de Royal Oak replica’s die er soms eng goed zijn, want zelfs dealers toegeven. De meeste Royal Oaks zijn uitgerust met automatische bewegingen en de rotor decoratie kan ongelooflijk. Mijn punt is dat zelfs als mensen over het algemeen weten hoe je een nep-Audemars Piguet horloges te koop Royal Oak spotten, zullen ze een harde tijd te doen hebben. Tenzij het een Audemars Piguet replica skelet, dat is niet bepaald een kopie van het origineel. Dat zou onmogelijk zijn.

Audemars Piguet Replica – The Modern Royal Oak Offshore

Nu is dit mijn soort horloge! Groot, omvangrijk, modern, in je gezicht ontwerp. Ik denk dat het gemakkelijk om het verschil tussen deze en de klassieke Royal Oak te zien. Ik zou zeggen dat de Offshore is een klassiek Royal Oak met elke functie overdreven, van de achthoekige bezel, de tapisserie wijzerplaat, die wendde zich tot de mega-tapisserie, cijfers, zelfs de datum is vergroot, en de armband een beetje omvangrijker.

replica horloges Audemars Piguet

replica horloges Audemars Piguet

Terwijl de klassieke RO enigszins subtiel, het Offshore precies omgekeerd. U zult sooo veel mensen staren naar je pols, het is gewoon gek! Maar de 90’s waren allemaal over dat en goed, dat is wanneer de ROO was ontwerp dus ik denk dat het is maar normaal. Ik hou van de ROO, het is natuurlijk een kwestie van smaak, maar dan nog, ik niet zie mezelf het dragen van een formele gebeurtenis van welke aard ook. Het is niet, met alle middelen, een jurk replica horloges nederland. Maar het is gewoon geweldig!

De Royal Oak Offshore duiker is, zoals ik al zei in het begin, ergens tussen de twee. Ik denk dat AP had een luxe duiker horloge collectie ook. Het is een Audemars Piguet replica dat de populariteit snel wint, maar nergens in de buurt van de andere twee, die te midden van replica horloges, zijn daar, aan de top.

Samenvattend dingen, ik denk dat het uiteindelijk een kwestie van persoonlijke smaak. De klassieke Royal Oak ligt meer op de chique kant, terwijl de Royal Oak Offshore ligt meer op de casual / sportieve kant. Hoewel ik hou van de ROO nog veel meer, het is precies mijn soort horloge, omvangrijk en mannelijk, ik moet toegeven dat als ik slechts één horloge te dragen voor de rest van mijn leven en als ik alleen tussen deze twee te kiezen, I ‘d gaan voor de klassieke Royal Oak, want het is een veel veelzijdiger uurwerk. Dat gezegd zijnde, ik hoopte dat je genoten hebt van het lezen van deze Audemars Piguet replica beoordeling en als je wilt bijdragen, doe dat dan in de commentaren hieronder.