front-zoom

De Limited Edition Audemars Piguet Shaquille

Het is alweer een tijdje geleden dat mijn laatste Audemars Piguet replica horloges nederland beoordeling, maar ik heb een nieuwe voor jullie. En het is niet alleen een gewone, het gaat over de Audemars Piguet Shaquille. Ja, je hebt ze gelijk, de limited edition Royal Oak Offshore Shaquille O’Neal. Als een grote fan van AP replica horloges, werd het tijd om mezelf een van deze baby’s. En ik heb alle redenen om enthousiast te raken over. U zult zien waarom.

replica horloges Audemars Piguet

replica horloges Audemars Piguet

Ik moet toegeven dat ik heb een passie voor limited edition horloges, vooral als we praten over een nep-Audemars Piguet. Naast het hebben van een groot ontwerp dat perfect nabootst de authentieke horloges, weten weinig mensen zelf een geeft me een prettig gevoel. Ook uit alle AP horloge collecties, de Royal Oak is echt een van een soort. De horloges uit deze collectie hebben een mannelijke uitstraling. Ze zijn forse en ziet er geweldig uit op de pols van een man. Sommigen van jullie zullen het met mij eens als ik zeg dat het zelfs geeft je een gevoel van macht. Dat is wat een goed horloge zou moeten doen. Maar nu, laten we gaan in de details en praten over mijn nieuwste aanwinst en een van de beste replica Audemars Piguet.

Audemars Piguet Shaquille – Look & Feel

replica horloges Audemars Piguet

replica horloges Audemars Piguet

Waarschijnlijk de meest iconische element van deze nep-Audemars Piguet is de achthoekige bezel. Het is verbonden met acht zeshoekige schroeven en geeft het een casual, sportieve look. Je zou kunnen zeggen dat je dezelfde gegevens op een Hublot horloge kan vinden, maar ik smeek te verschillen. Op een Hublot uurwerk, bijvoorbeeld die van de Big Bang collectie, de schroef worden willekeurig bevestigd. Naar mijn mening, een uurwerk ziet er beter uit als alles is symmetrisch. Het geeft het een schoner, meer lineaire look.

De bezel is gemaakt van geborsteld staal, maar beschikt ook over gepolijste elementen aan de zijkanten dat je kunt zien in de afbeelding hieronder. De combinatie tussen de gepolijst en geborsteld staal geeft het een dure uitstraling en maakt het kijken zwaar.

Praten over zijn gewicht, het is precies goed. Het is groot en omvangrijk, net wat ik graag in een horloge.

De wijzerplaat, zoals u wellicht weet, is voorzien van een ander merk element voor deze collectie. Ik heb het over de mega Tapisserie patroon. De originele Royal Oak Offshore Shaquille O’Neal wordt geleverd met een zwarte wijzerplaat. Toch moet ik zeggen dat ik vind het meer met een wit op. Het contrast is hoger en het ontwerp elementen van de wijzerplaat echt uit springen. Je kunt duidelijk zien de sub-wijzerplaten, de aantallen en de uren en minuten handen.

replica horloges Audemars Piguet side zoom

replica horloges Audemars Piguet side zoom

De lederen band is vrij indrukwekkend voor een replica. Ik hou echt hoe het voelt en vanuit de geur kun je echt zeggen het is echt leer. Het naaien is perfect en de rode steken echt uit springen op de zwarte achtergrond. Dit is één van die hoge kwaliteit replica horloges, waar veel aandacht is besteed aan de details.

Audemars Piguet Beweging

horizontale opnieuw

horizontale opnieuw

Deze replica heeft een Quartz uurwerk. Hoewel sommige van jullie een automatisch uurwerk misschien liever, ik denk dat u Quartz een is net zo goed. Uit mijn ervaringen met Quartz horloges, kan ik zeggen dat ze zijn zeer nauwkeurig. U zult niet merkt dat je in de situatie van het hebben van de tijd in te stellen. Dat is de reden waarom mijn praktische kant echt waardeert.

Audemars Piguet Shaquille -De Fold

Samenvattend dingen, deze limited edition replica horloges Audemars Piguet Shaquille is een mooie aanvulling op mijn collectie. Over het algemeen ben ik blij mee. Het volumineuze ontwerp is plek op en maakt het mijn soort horloge. Ik hou van haar mannelijke uitstraling en de manier waarop het eruit ziet op mijn pols. Het is zwaar en de details zien er goed uit. Met de juiste zorg is dit het soort van hoge kwaliteit Audemars Piguet replica die zal duren voor een tijdje.

Ik weet niet over u, maar het betalen van net iets meer dan een paar dollar voor een goed gemaakte replica Audemars Piguet Shaquille is een veel betere optie dan een fortuin te betalen op een echte. De prijzen voor een authentieke Shaq beginnen vanaf ergens rond de $ 20.000 en gaan tot $ 100.000 voor een blinged één.