Audemars-Piguet-Royal-Oak-Offshore-Michael-Schumacher-Front-View-768x739

De Audemars Piguet Limited Edition Replica Horloges recensie

Hallo en welkom op mijn blog. Vandaag, zal ik de herziening van de Audemars Piguet replica Schumacher. Dit is een horloge dat me doet denken aan twee andere horloges, de Hublot Big Bang en de IWC Big Pilot replica horloges. Wat moet ik denken aan is de mix tussen functionaliteit en robuustheid en zoals je kunt zien, deze Audemars Piguet limited edition horloge replica heeft veel gaande is en ook ziet eruit alsof het is gebouwd als een kluis.

Audemars Piguet Royal Oak Offshore Michael Schumacher Replica horloge recensie

Ik denk niet dat ik heb een beste replica Audemars Piguet beoordeeld vóór en dit is waarschijnlijk mijn eerste poging, maar ik denk dat ik heb een heel mooi Audemars Piguet replica horloges geselecteerd. Dus zonder verder oponthoud, laten we aan de slag met de Audemars Piguet Royal Oak replica beoordeling.

Audemars Piguet Royal Oak Offshore Michael Schumacher Front View

Audemars Piguet Royal Oak Offshore Michael Schumacher Front View

Audemars Piguet Royal Oak Offshore Michael Schumacher vooraanzicht en Armband

Audemars Piguet Royal Oak Offshore Michael Schumacher vooraanzicht en Armband

De Audemars Piguet limited edition horloge replica is een beest en het ziet eruit als een. De bezel is geborsteld roestvrij staal vastgeschroefd met een sterke zoek zeshoekige schroeven, zoals het type dat u met een inbussleutel openen. Het is eigenlijk mogelijk dat is hoe het is geopend. De wijzerplaat heeft een “Mega Tapisserie” oppervlak en er zijn drie sub-wijzerplaten aanwezig voor uren, minuten en seconden chronografen. De handen van de uren en minuten zijn bronzen kleur, terwijl de hand voor de seconden is zwart en rood. Ze zijn allemaal zeer opvallend op de wijzerplaat.

De datum venster is binnen een cirkel en vervolgens in een vierkant uitgesneden. Ik had liever een eenvoudiger ontwerp voor dat deel, maar het is slechts een klein ding. Er zijn geen uur Marks en in plaats daarvan, we hebben een klein rose goud spleten met vermelding van de uren. In aanvullende, er zeer nauwkeurige markers voor elke vierde seconde aan de binnenkant bezel. Ik hou van hoe goed ze worden afgezet tegen de witte achtergrond. De Audemars Piguet limited edition horloge replica heeft de Audemars Piguet logo heel duidelijk zitten naast de datum venster. Het horloge is 58mm en 45mm, die is erg groot, net hoe ik hen graag te zijn.

De kroon van deze Audemars Piguet replica is zeer zeer gedetailleerde. Ik weet niet welke vorm te noemen, behalve het ziet eruit als een zeester en het heeft de AP-logo op het op een rode achtergrond. Ik ben er zeker van dat maakt het makkelijk om te zetten. Er zijn ook twee ingedeukte rechthoekige toetsen aan beide zijden van de kroon. Zowel de kroon en de knoppen zijn allemaal in een mooie roze gouden afwerking. Het algemene gevoel van het horloge gezicht is dat van hoog detail en precisie.

Audemars Piguet Royal Oak Offshore Michael Schumacher Back View

Audemars Piguet Royal Oak Offshore Michael Schumacher Back View

De Audemars Piguet limited edition horloge replica is voorzien van een quartz Japanse beweging die is een beetje een afknapper, maar zoals ik altijd zeg, dit is gewoon een kwestie van persoonlijke voorkeur en niet de werkelijke precisie en betrouwbaarheid van het horloge in gevaar brengen. De achterkant van het horloge waar alle magie gebeurt transparant. Ik hou van deze altijd in replica horloges.

Audemars Piguet Royal Oak Offshore Michael Schumacher Crown Side View

Audemars Piguet Royal Oak Offshore Michael Schumacher Crown Side View

De armband is bevestigd aan het replica horloges nederland door een paar van die stoere zoek schroeven en de armband zelf is gemaakt van zwart rubber met een pin gesp aan het eind. De Audemars Piguet replica kan ook komen in een warmte-reliëf zwarte krokodillenleren band met roestvrij stalen haak-gespsluiting. De armband is ongeveer 205mm lang en 19mm breed.

Om deze beoordeling te beëindigen, zoals je al weet, is dit een Audemars Piguet limited edition horloge replica en ze zijn niet van plan om altijd beschikbaar zijn. Dus aan het eind van deze beoordeling, als je echt het horloge wilt, moet u om te gaan meteen het.

Al met al denk ik dat dit een zeer goed horloge en ik zou het iedereen aanraden met vertrouwen tegemoet.