Rolex-Daytona-Mastermind-Replica-Front-View

De Rolex Daytona Replica Horloges Mastermind Beoordeling

Rolex is gewoon mijn favoriete horlogemaker, zodat het eten niet als een verrassing Moet Dat ik ben terug met een andere één van mijn replica horloges Rolex. Vandaag de dag, als je raadt misschien al, we zullen het doen van een Rolex Daytona replica Mastermind. In feite is dit horloge is zeer vergelijkbaar met die in mijn vorige Rolex Daytona replica beoordeling Ik heb een tijdje terug. Maar het heeft slechts een paar extra wendingen. U kunt het hier kopen.

De Rolex Daytona Replica Mastermind Beoordeling

De serie Meesterwerk zijn er in vele varianten, maar degene die ik koos voor de beoordeling is de zwarte wijzerplaat Rolex Daytona. Zoals je misschien al weet, ik hou van single-getinte of dual-gestemde Rolex Daytona horloges en esta Mastermind enkele replica is zo afgezwakt als ze komen. Dus zonder verder oponthoud, laten we doorgaan met de Rolex Daytona replica Mastermind beoordeling.

Replica Rolex Daytona Mastermind Frontaal

Replica Rolex Daytona Mastermind Frontaal

Dus, aan de slag met Rolex Daytona Mastermind replica esta, zijn er een paar dingen over deze zwarte Rolex Daytona dat maakt het vrij uniek vanaf het begin. Als ik zwart zeggen, ik bedoel zwarte allemaal door. Het is een horloge dat is best gewaardeerd van dichtbij. Vooral Ik hou van de schedel onder de Rolex-logo op de wijzerplaat. Het maakt het als een zeer beperkte oplage type horloge. Er zijn een flink aantal van deze Rolex Daytona replica’s Mastermind. Maar Deze piraat editie is mijn favoriet en een van de beste replica Rolex Daytona horloges ik heb gezien.

Rolex Daytona Mastermind Replica Horloges

Rolex Daytona Mastermind Replica Horloges

Er zijn drie sub-wijzerplaten op het gezicht van het horloge en weergegeven Ze zijn erg subtiel dat ze er niet uit als ze hebben hun eigen afzonderlijke mechanismen. De chronografen zijn voor uren, minuten en seconden. Het uur markers zijn allemaal verheven zilver rechthoeken het vrijmaken van meer real-estate op de wijzerplaat zou die zijn bezet door nummers. De 12-uurs merk wordt vervangen door de koninklijke Rolex logo. Het uur, minuut en tweede handen zijn allemaal zilver en zeer zichtbaar in contrast tegen de zwarte wijzerplaat. Door nu, moet je je afvragen: Waar is de datum venster. Helaas is er geen datum venster dat is heel teleurstellend. De bezel is helemaal zwart met tachymeter markeringen. De kroon is te zwart weergave van de Rolex-logo en wordt geflankeerd door twee ronde drukknoppen aan beide zijden.

Rolex Daytona Mastermind Replica Horloges

Rolex Daytona Mastermind Replica Horloges

Het is altijd een genot om een kinetische beweging te zien op een replica horloge, maar ik was erg blij dat esta Rolex automatisch uurwerk Miyota Japanse sport. Zoals ik altijd wijzen in mijn recensies, en esta Rolex Daytona replica Mastermind is niet anders, op batterijen werkende horloges zijn niet per definitie lager. Dit is slechts een persoonlijke voorkeur overdrijven dat ik als een grote fan Soms kinetische horloges.

Het geval van het horloge is-ion-plated roestvrij staal en dus is de armband dat is 190 mm lang en 20 mm breed. De armband eindigt in de handtekening Rolex en veiligheid inzet sluiting met de Rolex logo. Het horloge is alles zwart gekleurde maakt me afvragen over prep zijn veelzijdigheid horloge als een fashion statement. Het is niet de aandacht trekken en als dat is wat je zoekt, wilt u misschien iets flitsender te proberen. Dat gezegd zijnde, zal het kritische oog nog steeds waarderen dit horloge van een afstand.

Dat is ongeveer het voor mijn Rolex Daytona replica Mastermind. Maar voordat ik wrap it up, ik geef het een rating en benadrukken de sterkste punt en de grote tekortkoming in mijn mening. sterkste eigenschap van het horloge is het ontwerp en de uniciteit. Het is echt anders dan andere Rolex replica horloges, vooral met de schedel / piraten thema. grote fout van het horloge is het ontbreken van een datumvenster. Dit zou niet geweest zijn zo vanzelfsprekend als het niet de andere functies, zoals chronografen en extra drukknoppen hebben. Dus, mijn algehele waardering van dit horloge is een vrij goede 78%. Het is zeker zou ik aanraden om naar te kijken.