IWC-replica-horloges

Mark XVII IWC Replica Horloges foto beoordeling

Hallo iedereen. Welkom bij een ander horloge beoordeling en vandaag, zal ik kijken naar de Mark XVII IWC replica horloges. Regelmatige lezers zullen zich herinneren dat ik een andere IWC replica horloges beoordeeld niet al te lang geleden en ik vond het een van de beste IWC replica horloges die ik ooit had gezien. Eens kijken of dit mijn voordeel ook wint.

IWC replica horloges

IWC replica horloges

Ik zou niet noemen dit IWC replica horloge een van de gebruikelijke luxe replica horloges die het doel van het krijgen van korting luxe horloges voor veel minder dan ze zou kosten als ze het origineel dient. Het min of meer lijkt op een horloge die niet komen met een air van raffinement. Echter, het heeft iets achter de hand als ik binnenkort zal aan u te openbaren. Laten we beginnen met deze IWC replica beoordeling.

replica horloges IWC

replica horloges IWC

It seems like the way of IWC not to use too many colors when making and this one is just black and silver/white. The IWC mark XVII replica has a black bezel unlike the stainless steel one on the original lending more to the dual toned nature. The crown is ion plated black as well in the replica unlike the stainless steel finish in the original. In fact, these are the only differences I can tell between the two horloges.

The dial doesn’t seem to have too many things going on. The IWC replica horloges has only a date window but it is quite a nice looking one. The date window doesn’t only display the day’s date but lets you see yesterday’s date and tomorrow’s date. It’s a bit of a useless feature when you really think about it but it really looks good and who can argue with that. There’s a red arrow pointing to the current date in case you get confused. That’s also quite useless but also looks good on the horloges.

There are hour markings of numbers on the dial except for the 3rd, 6th, 9th and 12th-hour marks which are replaced with rectangles and a triangle for the 12th hour. I love the way the hour, minute and seconds hands are designed. They are thick and also accurate as they taper out to a point on the dial’s circumference.

Ik beloofde u iets bijzonders over deze IWC replica horloge en terwijl je juist dat het een automatisch uurwerk misschien al geraden, u waarschijnlijk niet zou hebben geraden dat het van de Zwitserse ETA variëteit. Dat is zeker een zeldzaamheid in de wereld van replica horloges en dat maakt deze IWC replica horloge een van de beste IWC replica horloges beschikbaar voor zover deze IWC replica beoordeling betreft. Zoals altijd, zeg ik de aanmerkelijke verschillen als het gaat om de beweging in een horloge is niet iets om wakker van te verliezen. Ze eigenlijk allemaal hetzelfde wat niet als een horloge voor de gemiddelde persoon.

IWC replica horloges kopen

IWC replica horloges kopen

De band van deze replica horloges IWC  is gemaakt van warmte-reliëf krokodillenleer. Hierdoor blijft de algemene zwarte thema van het horloge. Het eindigt met een ion-plated hook-gespsluiting die is gegraveerd met het IWC-logo. De armband is 190 mm lang en 20 mm breed. De dikte van de zaak is 12mm, die vrij dun is ervoor te zorgen dat dit zou een zeer comfortabele horloge te dragen.

Dus, na alles is gezegd en gedaan, is het tijd voor mij om dit horloge te geven. Het ziet eruit als een stevige horloge, maar ik vind het een beetje onopvallend. Ondanks de Zwitserse beweging heeft, want het is niet iets dat uit bij u springt. Het heeft nog niet in dat het niet lijkt duidelijk te kiezen voor een niche tussen een sportieve replica horloges of luxe replica horloges. En niet echt uit in welke categorie. Om deze redenen, beoordeel ik het een respectabele 60%. Dit is vrij ver af van de 95% ik beoordeelde de IWC Big Pilot.