Omega Seamaster GMT replica

De Omega Seamaster GMT Aqua Terra Blauw Wijzerplaat Chronograaf Replica Horloges Recensie

Vandaag gaan we doen een Omega Seamaster GMT replica horloges beoordeling. Ik ben enthousiast over de horloge zal ik de herziening van vandaag, want ik heb het als een geschenk van een oude vriend. Al mijn vrienden weten dat horloges zijn mijn favoriete dingen en dit was eigenlijk een zeer goede keuze. Ik wist van dit horloge, maar ik wist niet dat ik zou dit onder de indruk van dichtbij zijn. Het herinnerde me een beetje van de Omega Planet Ocean replica die ik lees over op andere replica beoordeling plaatsen.

Hoewel ik ben bezig met een Omega Seamaster GMT replica beoordeling, ik hoop op een dag iemand zal kopen mij een origineel. Het is een prachtig horloge dat echt uit bij u springt, maar dat is niet om weg te komen van de werkelijke kwaliteit te nemen als een mooi stuk van mechanische accessoire. Vanuit de verte, kan het gemakkelijk verward met een Rolex en dat is een van de bepalende kwaliteiten van deze Omega Seamaster.

Omega Seamaster GMT replica horloges

Omega Seamaster GMT replica horloges

De terloopse opmerkingen van de zeer opvallende roestvrij staal kleur, de andere meest opvallende ding over dit Omega replica Seamaster is zijn dubbele knoppen aan de zijkant van de kroon. Het is waarschijnlijk de belangrijkste reden waarom ik doe dit Omega Seamaster GMT replica beoordeling. Beide knoppen zijn zeer gepolijst roestvrij staal.

De rand van de replica Omega Seamaster over 60 minuten markeringen in stappen van 5 die verder is onderverdeeld in 20 segmenten. Het ziet er mooi, zelfs al is het beter had gediend hebben in fracties van 5 betekenende per minuut. Dat is een van de weinige negatieve dingen in deze Omega Seamaster GMT replica beoordeling die ik kan bedenken.

De wijzerplaat is blauw en het kon echt niet een andere kleur zijn geweest. Het benadrukt het uur indicatoren prachtig en 3, 6 en 9 uur helemaal niet omdat er geen ruimte voor hen aangegeven. De chronografen neemt de plaats waar de 3 en 9 uur merken moet zijn en de datum venster neemt de plaats in van de 6-uur spelen, maar het ziet er echt geweldig in die positie. De overige uren worden gekenmerkt door driehoekige indicatoren die verschillende maten als gevolg van de verschillende hoeveelheden van de beschikbare ruimte op de wijzerplaat van het horloge te hebben. Er zijn twee sub-wijzerplaten naast elkaar op het horloge voor de volledige 12-uurs chronograaf met een GMT hand in de ene aan de linkerkant. En dit is waar het horloge krijgt de naam GMT.

Omega Seamaster GMT Replica Horloges

Omega Seamaster GMT Replica Horloges

Een ander onderscheidend kenmerk van het horloge is het prachtige en misschien ongebruikelijk ontwerp voor de uren, minuten en seconden handen. Ze zien er allemaal als pijlen met hun zeer uitgesproken en spitse uiteinden. Dit is waar de lichtgevende chemische stof wordt gelegd op en dus kun je de tijd, zelfs als je omringd bent door de duisternis te zien.

De replica Omega Seamaster horloges packs een Japanse beweging die ik helemaal gek. Het origineel is voorzien van een coaxiale 8615 beweging die is top. Maar ik ben blij genoeg dat het horloge heeft kinetische beweging. In tegenstelling tot andere replica, dit is niet een knelpunt voor mij.

Omega Seamaster GMT Replica Horloges

Omega Seamaster GMT Replica Horloges

De armband van de replica Omega Seamaster is 210 mm lang en 20 mm breed dat is ongeveer standaardlengte. Het eindigt ook in een gesp die eigenlijk lijkt op een sluiting. Het is een vrij mooi ontwerp voor een ongedwongen horloge voor mannen.

Dus, dat is het voor de Omega Seamaster GMT replica beoordeling. Ik heb nauwelijks problemen met het horloge. Er zijn zo veel dingen die het horloge uniek maken. En voor dat, ik geef het een score van 7,5 op 10.