replica-horloges-brietling

Replica Horloges Breitling Chronomat 44 Zwart staal Speciale editie

Geel en zwart: dit zijn de twee dominante kleuren van deze indrukwekkende ronde van 44mm staal bij replica horloges Breitling. Een sportief uurwerk dat het huis kaliber “B01” (COSC) binnentreedt, dat een stroomreserve van 70 uur biedt. Een mooi stukje … op voorwaarde dat je de gele …

replica horloges brietling

replica horloges brietling

Lhorloger onafhankelijke Zwitserse Breitling replica horloges (nog steeds in familie handen) kunnen beweren dat ze minstens twee iconische horloges hebben gecatalogiseerd … De replica Breitling Navitimer, natuurlijk, maar ook de Chronomat. Twee ronde tijden in beide gevallen en natuurlijk twee piloothorloges.

In deze nieuwe versie treft de imposante satijnstaal 44mm-behuizing door zijn zwarte coating op basis van koolstof. De unidirectionele roterende bekleding draagt zwarte rubberen cijfers en luminescerende vlek om de middag, waardoor het tellen van de tijd van de vlucht of het duiken (minder dan een uur) wordt vergemakkelijkt. Tenslotte, let op dat dit model duwt en de kroon is vastgeschroefd tot 200 m

Maar het is bijzonder opvallend in deze beperkte editie van 1.000 exemplaren, de gele wijzerplaat waarop de zwarte tellers en rode naalden onderscheiden die vluchtdashboards oproepen! Onthoud dat geel is de kleur van de fetish replica horloges Breitling, het is ook te vinden in exclusieve boetieks alledaags merk.

Motorkant, Chronomat Chrono Kaliber schept beroemde ‘huis’ Automatische Breitling replica horloges 01 geanimeerd door een zwart oscillerende gewicht zichtbaar via de transparante rug. Natuurlijk is deze beweging chronometer gecertificeerd door de COSC (OfficiĆ«le Zwitserse Chronometer). Deze replica Breitling richt zich op een tweekleurige zwarte en gele rubber TwinPro armband. Te koop bij Forges en in de horloges in Parijs.

Zwarte stalen hoes 44mm
Geschroefde kroon en pushers
Unidirectionele ratcheted bezel
Domed saffier kristal met anti-reflecterende dubbelzijdig
Transparante saffier terug

Waterbestendig tot 200 m

Gele wijzerplaat

Breitling Caliber 01 automatische fabriek, officieel gecertificeerd door de COSC,
28.800 alternatieven, 47 juwelen

Reserve, van meer dan 70 uur

Functies: chronograaf 1/4 seconde, in totaal 30 minuten en 12 uur
Kalender

Armband TwinPro