Hublot Big Bang replica horloges

Replica Horloges Hublot Big Bang Presenteert Unico GMT

Hoewel het niet deelneemt aan de SIHH, Hublot was een van de vele luxe replica horloges merken met nieuwe producten die buiten de show tijdens de derde week van januari, toen Genève een jaarlijkse Wonderland werd. Een van de meest opmerkelijke innovaties van het merk was de replica Hublot Big Bang Unico GMT, markeren het begin van een nieuwe gebruiksvriendelijke functie voor frequente reizigers.

Hublot Big Bang replica horloges

Hublot Big Bang replica horloges

De twee drukknoppen die de functie van de tweede zone worden geplaatst op 2 uur en 4 uur op 45 mm kast controleren; Hun rechthoekige vorm, die doet denken aan de eerste replica Hublot Big Bang horloges, onderscheidt visueel chronograaf pushers op de andere modellen Big Bang Unico. De pusher 2 uur beweegt de wijzer vooruit in stappen van één uur, en de duwer 4 uur achterwaarts beweegt in dezelfde segmenten. Een geïntegreerd veiligheidssysteem voorkomt dat de gelijktijdige activering van twee duwers. De lokale tijd ingesteld onafhankelijk van andere handen; De tandwielen van de minuten en seconden zijn niet aangestuurd, waardoor het niet nodig alle handen synchroniseren met elke verandering van tijdzone.

De open wijzerplaat, een kenmerk van de Big Bang Unico serie, ontworpen om gelijktijdig twee tijdzones weer te geven in dezelfde ruimte, die bijdraagt aan de leesbaarheid. De hand-vormige pijl die de tijd thuis maakt gebruik van een 12-uurs weergave en staat in verband met een dag / nacht-schijf, zodat de gebruiker kan in een oogopslag zien als het rendement tijd AM of PM. Afstudeerders voor 12 uur worden afgewisseld: gegraveerd op de wijzerplaat en geïndexeerd op de ring.

De porthole Big Bang Unico GMT replica hublot van een titanium behuizing (foto bovenaan) of koolstofvezel (boven) en een gestructureerd rubber band, geribbeld, zwart en blauw, die gemakkelijk kan worden uitgewisseld en vervangen door Hublot introduceerde onlangs een verwisselbare strap systeem “one click”. De beweging, Caliber HUB 1251 gebaseerd de oorspronkelijke film Unico merk hier met chronograaf functies geschrapt en vervangen door de GMT-module. Bestaande uit 358 delen, heeft een automatisch opwindmechanisme, een frequentie van 28.800 VPH (4 Hz) en een reserve van 72 uur.