Breitling-Bentley

Breitling bentley goud roze replica horloges

Breitling B06 Caliber, volledig ontwikkeld en geproduceerd in de Breitling b06 bentley gouden roze replica horloges, en officieel gecertificeerde chronometer, heeft een ’30 second chronograph’ ingenieuze systeem geïnspireerd door een octrooi Breitling 1926. Het gaat om een centrale naald die rond de wijzerplaat in de helft veegt een minuut en zo zorgt voor extreem achtste-van-een-seconden lezen van de tijden die het meet.

Breitling Bentley replica horloges

Breitling Bentley replica horloges

De Breitling replica met zijn originele 30 second chronograph systeem wordt geïmplementeerd in een nieuwe, compactere versie die zijn verfijnde en sportieve vormgeving accentueert.

Hij nam de weg met een 49 mm-behuizing en keert nu terug in een speciale versie van S met een diameter van 44 mm, die gebonden aan geliefden van mooie mechanica die een mix van elegantie en prestaties bieden. Het gekrulde patroon op de ring, een knik voor de beroemde Bentley-kalenders, wordt herhaald in het patroon dat op de zwarte of zilveren wijzerplaat gegraveerd. Maar de Bentley B06 S staat naast zijn ongewone opvallende design ook voor zijn exclusieve motor uit. Een ander uniek wereldwijd kenmerk de variabele toerenteller met roterende rand die gebruikt wordt om de gemiddelde snelheid te berekenen, ongeacht de verstreken tijd, de afgelegde afstand of de snelheid die bereikt. De Bentley B06 S verkrijgbaar in staal of roodgoud en heeft een keuze uit een armband of een leder-, krokodil- of rubberen armband met een hoog centraal patroon dat overeenkomt met de behuizing. Een perfect embleem van de replica Breitling  horloges voor Bentley spirit.