audemars piguet replica horloges

Replica Horloges Audemars Piguet Royal eikenreeks kalender debuut prachtig

Sinds de oudheid nemen de mensen vaak de relatieve positie van de zon veranderingen om de tijd te meten, en volgens de maan en andere waarneembare sterren en sterrenbeelden kalender. Geïnspireerd door de zon, de maan en de sterren van de natuur, gebruikte de mensheid de replica audemars piguet oudste tijdmeetinstrumenten als benchmarks en legde het wetenschappelijke en nauwkeurige timingconcept.

audemars piguet replica horloges

audemars piguet replica horloges

Heeft een astronomische en kalenderfunctie van de tijd dat het apparaat een lange geschiedenis heeft. Sinds het midden van de 16e eeuw zijn de horloges en de klokjes voorzien van diverse functies, waaronder week-, datum- en maanfase-weergave. Toen de 17e eeuw, mechanische nep horloges en horloges replica in de laatste nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van zowel een epoch-making doorbraak. Vroege astronomische kalender van het kalendermechanisme, is nu bekend met een eenvoudige kalender of volledige kalender (week, datum en maand weergave). Ze hebben meestal een maanfase display, maar kunnen niet automatisch de juiste springjarenkalender tonen, de lengte van elke maand niet automatisch het aantal dagen en de overeenkomstige datum kunnen identificeren. Aan de andere kant, met behulp van geavanceerde micro-mechanische apparaten, regelt de kalenderfunctie automatisch de datum volgens de lengte van de maand, inclusief een 29-daagse sprongjaar in februari.

Het nieuwe ontwerp verbeterde de “Grande Tapisserie” grote geruite schijf van de algemene esthetiek, de perfecte uitvoering van de permanente kalenderfunctie, gebalanceerde schoonheid en leesbaar. Dial ontwerp omvat de benodigde kalenderweergave van de traditionele functies: datum, week, maand, sprongjaar en astronomische nauwkeurige maanfasedisplay. Bovendien kan de buitenste ring ook een jaar van 52 weken laten zien, en met de centrale aanwijzer kan de timingfunctie extreem spelen.

Ringstructuur van de hoofdspleet en de hele brug zijn afgeschuinde afgeschuinde gezicht, versierd met Genève-patroon. De zijkanten zijn gepolijst met satijnafwerking en alle bevels zijn gepolijst.