Replica Horloges IWC Portugieser

Replica Horloges IWC Portugieser Automatic

De IWC Portugieser Automatic met datumscherm debuteerde in 2004 en altijd ingericht met een van de grootste en krachtigste automatische bewegingen. Het 52010 kaliber zoals we het vandaag kennen, laat zien hoe ver bewegingsarchitectuur ontstaan sinds de oorspronkelijke Portugieser vanaf de jaren dertig een zakhorlogebeweging in zijn polshorloge heeft gebruikt. In deze recensie gaan we naar dit gigantische 52010 kaliber kijken en het dressy-elegante hoesje dat het inkapselt.

Replica Horloges IWC Portugieser

Replica Horloges IWC Portugieser http://www.replicahorlogesnl.nl/

IWC gaat terug in de toenmalige Portugese lijn als de Portugieser in 2015 en heeft het uitgaande model bijgewerkt, de replica IWC Portugieser ref. IW5007. Nogmaals, de daadwerkelijke herkomst van het horloge dateert uit de late jaren 1930, toen twee professionals, bekend als Rodrigues en Teixeira, de IWC naderden op zoek naar een betrouwbaar roestvrijstalen horloge met een beweging die nauwkeurig kan concurreren met een mariene chronometer. De IWC Portugieser een voorspoedige lijn, zoals de Portugeseer zelf ruim 75 jaar oud is. De aanbidding en de loyaliteit van de automatische versie misschien wel een goed gerespecteerde chronograaf-tegenpartij.

Bijgewerkt op de IWC Portugieser Automatische IW5007’s 31-juwele en versierde beweging het zelfwikkelen mechanisme: het een vrij veel slijtvast systeem dankzij het gebruik van keramische onderdelen. Er zijn veel spannende veranderingen in vergelijking met de laatste 5001 iteratie, en de meeste van deze veranderingen gebeuren echt met de openere architectuur, de skeletvormige rotor, hoe het replica horloges wint, de lay-out van de bruggen – en nu kan je zowel zien hoe echt je voelt hoe De Pellaton automatische wikkelsysteem glad.

De tweerichtingswikkeling verbeterd over de 5001 met de toevoeging van twee zwarte keramische palen. Denk aan hen als twee keramische zwarte vleugels, zoals men zal loslaten, terwijl de andere in principe trekt, zonder smering te werken. Dit negeert zorg voor slijtage of onvoorziene zwakke punten, omdat het onwaarschijnlijk dat deze delen die veilig onder de massale saffier-back-up zijn weggetrokken, ongetwijfeld raken.