Replica Horloges Zenith

Replica Horloges Zenith El Primero 36.000 VPH Zwart

Zenith El Primero 36.000 VPH Zwart-witte replica horloges kopen voor 2017 Hands-on Als u een modern Zenith El Primero-horloge wilt dat het erfgoed van de beroemde “hi-beat” mechanische chronograaf en moderne materialen combineert in een klassiek ogend pakket, dan zijn deze nieuwe voor 2017 El Primero-horloges zijn precies wat u zoekt. Zwart en wit “panda wijzerplaat” horloges zijn door ons geliefd bij het kijken naar nerds, vooral wanneer merken ze niet met teveel extra kleur verpesten. Hoe heten deze behoorlijk uitziende nieuwe Zenith-horloges? Helaas zijn de namen nogal afgeleiden, zijnde de “Zenith El Primero 36.000 VPH.”

Replica Horloges Zenith El Primero

Replica Horloges Zenith El Primero

Met een breedte van 42 mm zijn de koffers van de hier afgebeelde El Primero 36.000 VPH-horloges naar mijn mening ideaal formaat. De replica Zenith koffers zijn opvallend licht als aluminium, maar zijn gecoat in keramiek. Zenith noemt ze “ceramicized aluminium”, wat belangrijk is omdat aluminium gemakkelijk krast en keramische coatings dat niet doen. Maak je geen zorgen, je bent niet de eerste die die term leest en in een oogopslag denkt dat we het hebben over besneden metalen gevallen.

De Zenith replica horloges standaard El Primero-wijzerplaatstijl wordt gemarkeerd door een meestal monochrome kleurtint met de lichtste zweem van rood in twee van de chronograafhanden. Het tijdloze, klassieke uiterlijk van zwart-witte “panda-wijzerplaten”, maakt sportieve chronograafhorloges zoals de El Primero 36.000 er op hun best uitzien. Het heeft ook de veelzijdigheid om geschikt te zijn met veel kledingopties. Dat is echt de schoonheid van zwart en wit … dat het bij vrijwel alles hoort. Meer nog, in plaats van drie verschillende subdials met hoog contrast, heb je drie overlappende subdials waardoor het lijkt alsof je te allen tijde een opbeurend eerbetoon aan Mickey Mouse aan je pols hebt. Zenith, de meest El Primero-plek op aarde!