Panerai Luminor Composite Navy 1950 3-daagse automatische replica horloges

De krasbestendige keramische behuizing met het interne hightech automatische uurwerk en het schitterende Italiaanse vintage design, gebaseerd op de authentieke militaire stijl van het bedrijf, garanderen dat de nieuwe Panerai Luminor Composite Marina 1950 drie dagen in de gaten houdt Automatic replica(PAM 00386 ) wordt een van de grootste sterren van de 2011 editie van Panerai.

Deze interne beweging heeft twee vaten die een gangreserve van 3 dagen bieden. Het oscilleert met een frequentie van 28.800 veranderingen per uur en dankzij het incabloc anti-schokapparaat is het bestand tegen mechanische schokken.

Replica Horloges Panerai Luminor 1950

Replica Horloges Panerai Luminor 1950 – http://www.replicahorlogesnl.nl/category/panerai/

De nieuwe Panerai Luminor Composite Marina Automatic horloges zijn van keramiek. Panerai gebruikt een bepaald type van dit materiaal, zeer licht en veel harder dan een standaardkeramiek, zelfs harder dan staal. Hij noemt het “Composite”. Dankzij dit ongewone materiaal is het horloge ondanks zijn formaat helemaal niet zwaar.

Het klassieke minimalistische ontwerp, dat drie bruine schakeringen combineert voor een buitengewone esthetische impact, is net zo belangrijk voor de uitstekende kwaliteit van het horloge. Zijn koffer, de wijzerplaat en de riem zijn allemaal bruin. Terwijl de bruine ondoorzichtige wijzerplaat van het replica horloge overeenkomt met de zaak, past de kleur van de lederen bandnaad bij het lichtbruine van heldere Arabische cijfers en uurmarkeringen. Ten slotte komt de middelste bruine tint van de vintage-stijl riem.

Het Panerai replica horloge heeft de klassieke sandwich-stijl wijzerplaat, met het datumvenster op 3 uur en de kleine secundaire wijzerplaat, die zich op de positie van 9 uur bevindt.Het horloge wordt geleverd in een 44 mm Luminor-hoes met gepatenteerde kroonbescherming en kristal antireflecterende saffier.

PAM 00386 heeft al uitstekende punten behaald voor zijn stijl, het materiaal en het mechanisme en het lijdt geen twijfel dat dit nieuwe replica horloge verzamelaars en gepassioneerde horlogeliefhebbers van over de hele wereld zal aantrekken.